spot_img
9.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Două persoane rănite într-un accident între Loamneș și Alămor

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Din nefericire, din cauza traumatismelor grave, tânărul de 19 ani implicat în accident a decedat la spital.

ACTUALIZARE1: La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin de aproximativ 19 ani, inconștient și s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 45 de ani cu traumatism cranio-celebral și traumatism umăr.

Din primele cercetări reiasă faptul că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea sa de domiciliu.
Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare.

Stire inițială

O coliziune frontală s-a produs între două autoturisme pe DJ 107B, între Loamneș și Alămor.

Din primele informații se pare că cei doi șoferi primesc îngrijiri medicale, fiind conștienți .
Traficul în zonă este îngreunat.


Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

„Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală.Intervine de urgență ISU Sibiu cu două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una încarcerată. ” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor