VIDEO-FOTO: Două persoane rănite într-un accident între Loamneș și Alămor

ACTUALIZARE: Din nefericire, din cauza traumatismelor grave, tânărul de 19 ani implicat în accident a decedat la spital.

ACTUALIZARE1: La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin de aproximativ 19 ani, inconștient și s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 45 de ani cu traumatism cranio-celebral și traumatism umăr.

Din primele cercetări reiasă faptul că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea sa de domiciliu.
Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare.

Stire inițială

O coliziune frontală s-a produs între două autoturisme pe DJ 107B, între Loamneș și Alămor.

Din primele informații se pare că cei doi șoferi primesc îngrijiri medicale, fiind conștienți .
Traficul în zonă este îngreunat.


Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

“Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală.Intervine de urgență ISU Sibiu cu două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă. Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una încarcerată. ” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *