29.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 iulie, 2024

VIDEO-FOTO: Veste bună! De mâine ne putem bucura de Transfăgărășan

Știri din Județ

Veste bună pentru toți iubitorii de drumeții! De mâine, circulația pe Transfăgărășan se deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul 07:00 – 21:00.

Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00.

Publicitate

Drumarii pun la punct ultimele detalii pentru redeschiderea traseului montan: indicatoarele rutiere sunt curățate, iarba de pe marginea drumului este tăiată și se verifică starea carosabilului.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie

Cosmin Vâtcă este antrenor la ACS Mediaș