Trupul fetiței căzute în Cibin a fost găsit

Adelina, fetița în vârstă de cinci ani ce a căzut acum 9 zile în apele Cibinului, a fost găsită înecată la 26 de kilometri de Sibiu, lângă Tălmaciu.

Publicitate

Zeci de pompieri militari au pornit o operațiune de căutare care s-a întins pe zeci de kilometri, fiind folosite bărci pneumatice și scafandrii profesioniști. Cu o determinare ieșită din comun, pompierii au revenit în fiecare zi la locul tragediei, cu speranța că vor găsi trupul fetiței însă, operațiunea de căutare a fost deosebit de dificilă din cauza debitului mărit în urma precipitaților dar și a vizibilității reduse, apa fiind foarte murdară.

Publicitate

Încă de la începutul operațiunii de căutare, familia fetiței spera într-un miracol. După ce șansele ca aceasta să fie găsită în viață s-au diminuat, apropiații Adelinei s-au rugat ca pompierii militari să-i găsească măcar trupul, asta ca să o poată înmormânta creștinește.

Publicitate

„După mai bine de 8 zile de misiune zilnică, determinare și efort susținut, fetița căzută accidental in râul Cibin a fost găsită de pompierii militari.

Din primele informații trupul copilul a fost găsit în zona localității Tălmaciu la 26 km de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *