spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Trupul fetiței căzute în Cibin a fost găsit

Știri din Județ

Publicitate

Adelina, fetița în vârstă de cinci ani ce a căzut acum 9 zile în apele Cibinului, a fost găsită înecată la 26 de kilometri de Sibiu, lângă Tălmaciu.

Zeci de pompieri militari au pornit o operațiune de căutare care s-a întins pe zeci de kilometri, fiind folosite bărci pneumatice și scafandrii profesioniști. Cu o determinare ieșită din comun, pompierii au revenit în fiecare zi la locul tragediei, cu speranța că vor găsi trupul fetiței însă, operațiunea de căutare a fost deosebit de dificilă din cauza debitului mărit în urma precipitaților dar și a vizibilității reduse, apa fiind foarte murdară.

Încă de la începutul operațiunii de căutare, familia fetiței spera într-un miracol. După ce șansele ca aceasta să fie găsită în viață s-au diminuat, apropiații Adelinei s-au rugat ca pompierii militari să-i găsească măcar trupul, asta ca să o poată înmormânta creștinește.

„După mai bine de 8 zile de misiune zilnică, determinare și efort susținut, fetița căzută accidental in râul Cibin a fost găsită de pompierii militari.

Din primele informații trupul copilul a fost găsit în zona localității Tălmaciu la 26 km de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor