spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Circuli cu mașina pe interzis? Primăria Avrig „te pune pe net”

Știri din Județ

Publicitate

Sătulă de zecile de reclamații cu privire la șoferii care circulau pe interzis pe o stradă centrală din Avrig, administrația locală a decis să folosească sistemul de supraveghere stradal și să posteze fotografiile pe pagina primăriei de Facebook.

În doar trei zile de monitorizare au fost identificați peste 30 de șoferi care circulau cu mașina pe interzis, strada fiind cu sens unic.

IMG
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img

„Având în vedere sesizările și reclamațiile cetățenilor privind nerespectarea regulilor de circulație în zona centrală a orașului Avrig, s-a procedat la monitorizarea traficului rutier înregistrat de sistemul de supraveghere stradal.


Drept urmare, în ultimele 3 zile au fost constatate mai multe abateri de la prevederile legale iar conducătorii auto care urmează să fie identificați vor fi sancționați contravențional conform legislației aflate în vigoare. Recomandăm pe această cale tuturor conducătorilor auto din Avrig să înțeleagă și să respecte condițiile de trafic din oraș.

Vă prezentăm mai jos o parte din imaginile surprinse cu cei care în mod voit au pus în pericol atât circulația rutieră cât și cea pietonală.”se arată în postarea de Facebook a Primăriei Avrig

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Au facut sensuri unice din pix, noi trebuie sa ocolim tot orasul ca sa ajungem la magazin de exemplu, cea mai mare tampenie pe care puteau sa o faca si acum vezi doamne fac pe bigbrother in loc sa patruleze printre blocurile pe unde au facut ei sens unic, sa vada cum se fura din curtea omului…..nu sa stea in fata monitorului……lucruri slabe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri