Târgul de discuri de vinil revine weekendul acesta la Sibiu

Weekendul acesta, iubitorii clasici de muzică bună sunt așteptați pe strada Arhivelor, nr. 2 din Sibiu unde vor fi puse în vânzare aproape o mie de discuri de vinil din toate genurile muzicale la cel de-al doilea târg de discuri de vinil organizat la Sibiu. Evenimentul va avea loc în perioada 10 – 12 iulie 2020, iar accesul va fi gratuit.

Vinyl Weekend la Sibiu

Pentru a vă descreți frunțile și inimile, Revista Sunete si Vinilarium decalecă iar la Sibiu cu aproape o mie de discuri de vinil din toate genurile, pe care să le scotociți și să le includeți în colecțiile personale. De la rock și jazz la punk și metal și de la reggae, funk și blues la disco și soul, toate vă așteaptă pe strada Arhivelor nr. 2. Un eveniment pus la cale de Vinilarium, cu sprijinul extrem de generos al Arhiva de cafea și ceai și al 1717 bere artizanală. Vom avea și un sistem audio cu pick-up, pentru cei care vor dori să testeze discurile înainte de achiziție.


Fiindcă înțelegem perfect vremurile dificile și pentru o defășurare perfectă, în deplină concordanță cu regulile de distanțare socială și cu măsurile de prevenire a infectării cu Covid-19, tîrgul se va ține în aer liber iar vizitatorii sînt rugați să folosească mască și să nu atingă discurile fără mănuși (pe care le primiți gratuit la fața locului), Tîrgul Vinilarium este suținut de revista Sunete, Arhiva de cafea și ceai, 1717 bere artizanală și vinilarium.ro. Vă așteptăm! au scris organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook.


PROGRAM:


Vineri, 10 iulie, între orele 17:00 și 22:00
Sîmbătă, 11 iulie, între orele 12:00 și 22:00
Duminică, 12 iulie, între orele 12:00 și 20:00

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *