spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Bărbat de 73 de ani prins la volan fără permis de conducere

Știri din Județ

Publicitate

Tot mai mulți șoferi cred că pot fenta Codul Rutier și se urcă cu inconștiență la volan fie băuți, fie fără permis de conducere sau chiar cu mașinile neînmatriculate. Însă bucuria nu durează mult, polițiștii rutieri fiind prezenți pe drumurile județului Sibiu.

La data de 8 iulie, în jurul orei 13:30, pe Dn 14, în localitatea Agârbiciu, polițiștii rutieri au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Alba.

Întrucât șoferul emana halenă etanolică, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii l-au însoțit pe conducătorul auto la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge și au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Tot la data de 8 iulie, în jurul orei 18:30, pe DJ 143, în localitatea Nou Săsesc, polițiștii Formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au depistat un localnic în vârstă de 73 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Totodată, s-a constatat că autovehicului este neînmatriculat.

La aceeași dată, în jurul orei 18:45, pe DJ 106G, în localitatea Dobârca, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au identificat un localnic în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un ATV fără a deține acest drept, vehiculul nefiind înscris în circulație.

La data de 8 iulie, în jurul orei 19:00, pe strada Nicolae Bălcescu din satul Rășinari, a fost identificat un localnic în vârstă de 18 ani, care conducea un moped fără a deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda