ANALIZĂ SONDAJ: Luptă strânsă pentru şefia Consiliului Judeţean Sibiu

În ultimele 3 zile SIBIU INDEPENDENT v-a propus un sondaj de opinie pentru a vedea care sunt intenţiile de vot ale sibienilor la şefia Consiliului Judeţean Sibiu. Ştim că un sondaj online nu are valoarea sociologică, dar este un exerciţiu de imagine.

Rezultatele arată o luptă strânsă, cel puţin online, între actuala preşedinte, Daniela Cîmpean (PNL), Gabriel Tischer (FDGR) şi Adrian Echert (USR-Plus). Distanţa dintre primii trei clasaţi este de 5 procente. Pe locul patru s-a situat Cosmin Balcu (ALDE), pe 5 Petru Florea (Pro România). Şi aceste două locuri au obţinut scoruri bune. Surpriza vine pe locul 6 unde s-a situat Bogdan Trif (PSD) cu doar 5,45% urmat de Iulian Topliceanu (Partidul Verde) şi Adela Muntean (PMP). Ultimii doi cu scoruri sub 5%.

[totalpoll id=”50602″ screen=”results”]

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *