spot_img
10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Horaţiu Marin a preluat conducerea ALDE SIBIU (CP)

Știri din Județ

Noul preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE SIBIU este Horaţiu Marin. Acesta este şi candidatul partidului la funcţia de primar al Sibiului.

Horațiu Marin şi-a propus să întărească organizaţia şi partidul să obţină un scor bun la alegerile locale şi parlamentare din această toamnă.

În aceste câteva zile am întărit organizaţia în teritoriu cu foarte mulţi candidaţi puternici, la peste 40 de primării şi consilii locale din judeţ. Suntem optimişti că mesajul de înnoire pe care îl transmitem la Sibiu va fi perceput foarte bine de alegători”, a declarat Horaţiu Marin.

El va fi sprijinit şi de Cosmin Balcu, candidatul ALDE pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. Marin şi-a propus să prezinte la alegerile locale din 27 septembrie echipe solide de candidaţi la consiliile locale din judeţ şi primării, oameni care sunt respectaţi în comunitate şi care prezintă încredere în ochii electoratului prin tot ceea ce au făcut până acum.

Vreau să îi mulțumesc domnului Ovidiu Gheorghe Tocaciu pentru implicarea și susținerea deplină a partidului de care a dat dovadă în cele 15 luni de mandat.”, a spus Horațiu Marin, președintele interimar al partidului ALDE Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș