spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Posibil focar de coronavirus la Săliște?

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu Independent a aflat pe surse astăzi că există deja confirmat 4 cazuri pozitive la Săliște din care unul în primărie. De asemenea mai mulți cetățeni prezintă simptome specifice infectării cu coronavirus.

„Totul a inceput in urma unor evenimente private, la care s -a participat in frunte cu primarul, fara distantare si masuri de protectie, o aniversare sambata trecuta si un deces joia trecuta, ambele in familii protejate din industria lemnului” este o parte din informația primită pe adresa redacției de la o sursă demnă de încredere, dar care a dorit să își păstreze anonimatul.

Am cerut informații oficiale de la Prefectura Sibiu și primăria orașului Săliște despre închiderea sediului primăriei vineri. Atât primarul orașului Săliște Horațiu Răcuciu, cât și purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu au declarat oficial că primăria orașului Săliște a fost închisă doar în ziua de vineri pentru a se face dezinfecție. Această dezinfecție a fost necesară pentru că joi a fost testată pozitiv o persoană din cadrul Primăriei. Oficialii au promis că de luni primăria va fi deschisă și va avea activitatea normală.

Cât privește restul cazurilor de infectare din orașul Săliște autoritățile nu oferă informații privind cazuistica din localitate, ci doar la nivel de județ.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri