14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

S-a urcat “mort” de beat la volan și a făcut accident lângă Copșa Mică

Știri din Județ

La data de 13 august, în jurul orei 1330, Poliția Orașului Copșa Mică a fost sesizată telefonic, prin SNUAU 112, cu privire la producerea la ieșirea din localitate a unui eveniment rutier. 

La fața locului, polițiștii au constatat că, din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, șoferul și pasagerii nefiind răniți. 

Polițiștii rutieri au stabilit că șoferul (37 de ani, domiciliat în Axente Sever), în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, spre municipiu Mediaș, în afara localității Copșa Mică, a pierdut controlul autovehiculului la o curbă ușoară la stânga, a pătruns pe contrasens sărind peste șanțul lateral și oprindu-se la aproximativ 15-20 m de partea carosabilă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând valoarea de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri