17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

Mesajul primarului Gheorghe Huja pentru locuitorii orașului Cisnădie (CP)

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, a transmis către Sibiu Independent un mesaj adresat cisnădienilor în care își anunță candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Cisnădie.

Dragi cisnădieni,

Azi, 18.08.2020, a fost ultima zi în care au putut fi depuse candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Cisnădie. După cum știți, candidez pentru un nou mandat de primar, din partea PNL, alături de o echipă de consilieri, oameni care au drept numitor comun dorința de a face bine comunității cisnădiene. Nu aș spune că intru într-o bătălie electorală, ci, mai degrabă, că le propun cisnădienilor să continuăm împreună parcursul bun și frumos din ultimii ani.

Pe lângă echipa din administrația locală pe care am avut-o alături, la tot ceea ce am reușit să realizăm au contribuit decisiv toți cisnădienii de bună credință, care ne-au fost aproape și ne-au sprijinit. Candidez la îndemnul multora dintre dumneavoastră, la îndemnul celor pentru care dezvoltarea orașului e mai presus de rivalități politice și orgolii personale. Orice competiție electorală presupune confruntări, iar eu mi-aș dori ca acestea să se desfășoare pe proiecte bune pentru Cisnădie, nu să ofere comunității un spectacol suburban, întreținut de lupte meschine.

Nu stă în firea mea să mă laud și cred că felul în care arată azi Cisnădia vorbește de la sine despre modul în care m-am implicat în ultimii 16 ani în destinul comunității pe care o prețuiesc atât de mult și căreia îi datorez totul.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și vă asigur că rămân același om devotat Cisnădiei care știe să asculte doleanțele cetățenilor, care e receptiv la critici și pe care l-ați întâlnit, de atâtea ori, pe șantierele din oraș! Dumnezeu să ne dea tuturor gânduri bune și putere pentru a-i ajuta pe cei de lângă noi! Primarul orasului Cisnadie,Gheorghe Huja

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu