spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Inconștiență maximă: un șofer fără permis a condus o mașină avariată și fără RCA

Știri din Județ

Publicitate

La data de 19 august, în jurul orei 1730, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu au observat în  trafic un autovehicul care în partea din spate prezenta avarii. 

Echipajul de poliție a solicitat sprijinul poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, în același timp procedând la urmărirea în trafic a mașinii. În sprijin au venit un echipaj al Poliției Locale, I.J.J. și încă o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu. 

Pe strada Țiglari din municipiul Sibiu s-a reușit oprirea în trafic a autovehiculului, polițiștii constatând că la volanul acesteia se află un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. Cu privire la mașină, s-a constatat că nu are încheiată poliță de  asigurare RCA valabilă, motiv pentru care s-a aplicat și o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 lei.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 din Codul penal).

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda