spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Un șofer “SOMA” a lăsat fără gaz o familie cu copii mici

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer neatent ce conducea o mașină de colectare a gunoiului, aparținând firmei SOMA SRL a rupt o țeavă de gaz situată pe strada Doctor Ion Rațiu din Șelimbăr.

La fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o autospecială de pompieri din cadrul ISU SIBIU care a asigurat măsurile de prevenire până la sosirea echipelor de intervenție EON.

Cu gazul oprit și reparația realizată pe propria cheltuială

Reprezentanții DelGaz au sosit la fața locului și au opturat conducta ruptă de mașină însă pentru rebranșarea la magistrala de gaz, proprietarul trebuie să caute o firmă autorizată și să repare țeava pe propria cheltuială. Asta dacă nu dorește să aștepte zile bune până când firma de asigurări a șoferului vinovat să le vireze banii.

Proprietarii s-au arătat foarte nemulțumiți de acest procedeu greoi prin care ei vor putea avea din nou gaze naturale, mai ales că în casă sunt copii mici care necesită mâncare gătită și apă caldă.

Reprezenanții Delgaz Grid au refuzat să le repare țeava de gaz invocând motivul următor: “Noi nu mai putem face reparații după contorul de gaz deoarece conform legii, ar fi vorba despre concurență neloială față de restul firmelor autorizate. În trecut puteam realiza noi astfel de reparații dar acum NU MAI PUTEM, doar până la contor”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda