spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Au fost prinși hoții care spărgeau automatele de cafea din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Doi bărbați care ar fi spart mai multe automate de cafea au fost aduși în această seară, sub escortă și încătușați, pe strada Frunzei din Sibiu.

Surse neoficiale au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că zilele trecute, mai mulți presupușii autori au spart și furat banii din mai multe automate din Sibiu iar polițiștii sibieni încearcă să afle cu exactitate modul lor de operare. Hoții au creat un prejudiciu de peste 20.000 de lei.

Din primele informații se pare că hoții acționau pe lângă magazine mici de cartier și care nu erau dotate în exterior cu camere de supraveghere.

„Este vorba despre doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, domiciliați în Marpod, respectiv Cristian, bănuiți că, în perioada 21 august – 2 septembrie, ar fi forțat panourile electronice frontale a 8 tonomate de cafea, băuturi răcoritoare și produse alimentare amplasate pe raza municipiului Sibiu și ar fi sustras banii din casetele speciale.

Față de cele două persoane cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (8 acte materiale), la data de 3 septembrie a.c., s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță.
De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi săvârșit alte 5 fapte similare pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr.
Acțiunile de documentare a întregii activități infracționale a persoanelor în cauză continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. ” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului