spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Sorin Vasile Boica, trimisul lui Dumnezeu în Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Ştiţi că se spune că Dumnezeu lucrează prin oameni. Sorin Vasile Boica ne-a convins de acest lucru. Indiferent că este zi sau noapte, el este întotdeauna prezent pentru a ajuta. Indiferent că este nevoie să transporte mobilier, haine sau alimente persoanelor aflate în necaz, este întotdeauna acolo.
Nu contează dacă trebuie să pună benzină din banii personali, el se arată bucuros că poate ajuta.
Organizaţiile care se ocupă la nivel naţional cu sprijinul oamenilor aflaţi în necaz au aflat de sibianul cu suflet mare şi au găsit în el un prieten de nădejde. A distribuit de curând tone de lapte şi raţii de mâncare. „Mulțumim Henk Muller, Stichting Romana și Viorel Lacatus pentru rațiile de mâncare! Mulțumim pentru laptele școlar gratuit Banca Pentru Alimente Cluj! Împreună împotriva risipei alimentare! Împreună împotriva sărăciei!”, a spus Sorin Vasile Boica în numele Asociaţiei Touching Lives for Jesus Ministry.

Sorin Vasile Boica în stânga la o acţiune de anul trecut

Pentru Sorin Vasile Boica munca voluntară în folosul comunităţilor din judeţul Sibiu este o misiune divină. Nu este omul vorbelor, ci al faptelor. De dimineaţa devreme, până seara târziu se implică în procurarea de donaţii de la mari donatori de alimente români şi străini, pe care le distribuie prin intermediul mai multor asociaţii din judeţ, la oamenii săraci. A reuşit performanţa de a distribui în câteva zile TIR-uri întregi de lapte şcolar gratuit la mii de oameni din tot judeţul Sibiu. A mobilizat transportatori, voluntari la descărcat şi multe organizaţii non-profit care au dus laptele rapid la beneficiarii direcţi.

Uneori maşina îi cedează, de la gropile din satele rătăcite, unde ajunge cu donaţii. Alteori îl lasă remorca sau rămâne fără motorină. Dar nu disperă. El crede cu tărie în misiunea sa şi în ajutorul semenilor.


Cei care doresc să-l sprijine pe Sorin Vasile Boica să continuie această misiune, pot face donaţii:

Asociatia Crestin Umanitara Touching Lives For Jesus Ministry, CUI 16363444 Sediu social: Str. Principala nr.132 Sat Tichindeal Comuna Nocrich Județul Sibiu IBAN: RO78BRDE330SV07120463300, in RON, IBAN: RO91BRDE330SV06836963300,in EURO, IBAN: RO95BRDE330SV06836883300,in USD B.R.D. – G.S.G.,codul SWIFT: BRDEROBU PayPal donații https://paypal.me/TLJesusRomania?locale.x=en_US Transfer Revolut 0742217198

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?