12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Laurenţiu Cosmin Balcu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu: „Alături de dr. Dendrinos Diana Gabriela vom reforma sistemul medical din judeţ” (PE)

Știri din Județ

În echipa de viitori consilieri judeţeni ALDE se regăseşte şi Dr. Dendrinos Diana Gabriela, un medic de valoare care lucrează de cinci ani în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu: „Cei care mă cunosc ştiu că întotdeauna am făcut tot posibilul, câteodată şi imposibilul să ajut pe toată lumea atunci când acest lucru mi-a fost cerut. De aceea cred că împreuna putem aduce o schimbare pentru oameni, putem îmbunătăți relațiile dintre cadre medicale și pacienți. Împreună putem aduce Sibiul în rândul elitelor medicinei româneşti, venind cu idei şi planuri noi care sunt convinsă că vor aduce un beneficiu enorm medicinei sibiene„, explică dr. Dendrinos.


Programul electoral înaintat sibienilor de echipa condusă de Laurenţiu Cosmin Balcu pentru Consiliul Judeţean Sibiu include un capitol important dedicat sănătăţii. Printre proiectele propuse se regăsesc investiţii nu doar în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, ci şi un amplu program de modernizare a Spitalelor orăşeneşti şi de dotare a dispensarelor comunale.

Am lucrat ani de zile alături de medici şi asistente şi ştiu problemele cu care se confruntă în oraşele mai mici din judeţ şi comune. Acolo trebuie să ducem următorul val de investiţii în domeniul sănătăţii”, a declarat  Laurenţiu Cosmin Balcu. Alături de dr. Dendrinos Diana Gabriela şi alţi colegi au identificat şi nevoi noi ale sectorului medical judeţean. Printre priorităţi se mai numără şi crearea de substaţii de ambulanţă și SMURD, pentru intervenţii mai rapide în judeţ. „Pe principiul pe care l-am implementat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) în tot judeţul, trebuie să dezvoltăm şi serviciul de ambulanţă în substaţii cu dotările necesare. Astfel reducem mult timpul de răspuns şi dăm şanse în plus la viaţă locuitorilor judeţului„, a explicat  Laurenţiu Cosmin Balcu, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, din partea ALDE.

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă emis și plătit de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent sub formă de publicitate electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri