25.2 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

FOTO: Trei adulți și un copil răniți la Ruși după ce mașina a lovit un cap de pod

Știri din Județ

Șoferul unei mașini cu care circula pe DN 14, în localitatea Ruși, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 60 de ani iar în mașină se mai aflau încă doi pasageri, o femeie de 44 de ani și un copil de 12 ani. În urma impactului, minorul a suferit traumatisme la membrele inferioare iar femeia diverse escoriații.

Traficul este îngreunat.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 14, localitatea Ruși unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru doi adulți și un copil.
Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu o femeie de aproximativ 44 de ani cu escoriații și un copil de aproximativ 12 ani cu traumatism membre inferioare.
Un echipaj SAJ a acordat îngrijiri medicale celei de-a treia victime, un bărbat de aproximativ 60 de ani , transportat și el la spital.
” a declarat Alina Voine, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at

„SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B la un accident in localitatea Rusi SB unde un autoturism a intrat intr-un cap de pod.
Sunt trei victime .
Echipajul SAJ SB a evaluat , monitorizat si acordat primul ajutor calificat unui barbat in varsta de 60 ani
Pacientul prezinta politraumatisme la coloana ,feactura deschisa membrul superior drept si contuzie forte glezna dreapta.
Este transportat la UPU Sibiu.
Un echipaj ISU a transportat la UPU o femeie si un copil .
” transmit reprezentanții SAJ SIBIu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri