18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO-VIDEO: Astrid Fodor, primarul Sibiului, prezentă la hramul Mănăstirii „Înălțarea Sfintei Cruci” de la Sădinca

Știri din Județ

Sute de credincioși au participat astăzi, 14 septembrie, la hramul Mănăstirii „Înălțarea Sfintei Cruci” de la Sădinca, județul Sibiu. Printre credincioși a fost prezentă și Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Mănăstirea “Înălţarea Sfintei Cruci” din Sădinca, Loamneș, judeţul Sibiu, şi-a sărbătorit hramul din acest an prin Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfinţitul Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, alături de un sobor de preoţi şi diaconi. Din soborul de preoți a a făcut parte și starețul mănăstirii – ieroschimonahul David Stoica. Slujba religioasă s-a desfășurat la altarul de vară din incinta mănăstirii. Părintele David Stoica de la Mănăstirea Sădinca, unul dintre discipolii duhovnicului Arsenie Boca este, deasemenea și unul dintre cei mai căutați preoți din județul Sibiu.

Printre credincioșii care au luat parte la slujbă a fost prezentă și Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu. Edilul este văzut adesea la Mănăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci”, fiind considerat un loc de reculegere.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc