spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Mesajul primarului Astrid Fodor adresat elevilor, părinților și profesorilor cu ocazia noului început de an școlar

Știri din Județ

Publicitate

Astrid Cora Fodor, primarul municipiului Sibiu, cu ocazia noului început de an școlar, a transmis un mesaj elevilor, părinților și profesorilor în care îi asigură că a depus toate eforturile și a aplicat cele mai sigure măsuri de prevenire, astfel încât noul an școlar să se desfășoare în condiții de siguranță.

Dragi elevi, pandemia de coronavirus ne-a schimbat complet rutina și obișnuinţele, iar noul an școlar, care tocmai începe, nu face excepție. Nu sunt condițiile ideale, dar situația impune măsuri speciale. Noi am depus toate eforturile pentru ca voi să învățați cât mai în siguranță la școală, iar celor care vor învăța online am încercat să le oferim condițiile pentru a-și putea desfășura orele. Nu ne vom opri însă, și vom continua proiectele începute pentru extinderea mai multor școli aglomerate, iar în egală măsură vom aloca fonduri pentru a cumpăra cele necesare protecției voastre și pentru orele online. Siguranța voastră este prioritară pentru noi. Nu va fi un an școlar obișnuit și de aceea avem nevoie și de sprijinul și înțelegerea voastră. Purtați mască, spălați mâinile des și dezinfectați-vă, pentru protecția voastră și a celor dragi, de acasă.

Dragi părinți, anul școlar începe cu emoții mari pentru siguranța copiilor. Știu că pentru unii dintre dumneavoastră va fi greu să gestionați programul școlar decalat și neobișnuit al celor mici și veți fi nevoiți să luați măsuri speciale. Este un an greu pentru toți, dar sunt sigură că veți găsi cele mai bune soluții, conștienți fiind că educația copiilor trebuie să se reia.

Dragi profesori, știu că pe lângă eforturile didactice, anul acesta veți avea o mare grijă în plus: protecția elevilor și a dumneavoastră proprie, fiind expuși și vulnerabili în condițiile date. Va doresc să aveți puterea ca, împreună cu conducerea școlilor, să le organizați pe toate și știu că putem conta cu toții pe priceperea dumnevoastră și pe creativitatea cu care veți reuși să faceți cursurile plăcute și productive, în ciuda situației.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri