Balcu Cosmin Laurenţiu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean: Oraşul Agnita trebuie readus la viaţă (PE)

Știri din Județ

Balcu Cosmin Laurenţiu, candidatul ALDE la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Sibiu, a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Dacă e să vorbim despre Agnita, ne gândim la orașul care poate fi considerat capitala Văii Hârtibaciului. Astăzi, alături de viitorii consilieri ALDE, am stat de vorbă cu cetățenii din Agnita.


Oamenii din zonă spun că își doresc să existe mai multe investiții pentru a se crea locuri de muncă.

De asemenea, starea drumurilor atât în Agnita, cât și în satele aparținătoare este una dezastruoasă.

ALDE Agnita
ALDE Agnita
ALDE Agnita
ALDE Agnita
Alde Agnita
ALDE Agnita

Cetățenii din Agnita își mai doresc parcuri cu verdeață, cu locuri de joacă pentru copii și spații de petrecere a timpului liber, fie ele terenuri sportive sau locuri special amenajate pentru practicarea sporturilor de către adulți.
Oamenii ne-au primit cu multă căldură şi au fost deschişi și își doresc chiar să pună umărul pentru ca oraşul Agnita să fie readus la viaţă!
Un prim pas este să meargă la vot şi să-şi folosească dreptul de a alege.
În calitate de viitor preşedinte al Consiliului Judeţean din partea ALDE îi voi susţine pe aceşti oameni minunați, care par lipsiţi de orice speranţă! Dar totuși speranța există prin noi – ALDE!

NOTA REDACȚIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit și emis de partidul ALDE Sibiu prin mandatar financiar cod AEP 21200063 și publicat de Sibiu Independent (editat de Blaga Liliana PFA) sub formă de publicitate electorală conform contractului.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri