5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Partidul Verde Sibiu: De ce Verzii trebuie să fie prezenți în consiliile locale? (CP)

Știri din Județ

Partidul Verde (PV) este singurul partid politic din România cu drepturi depline în European Green Party, reprezentat prin Grupul Verzilor în Parlamentul European. Partidul Verde din Romania are un vot în cadrul Consiliului EGP, forul lărgit de conducere al Verzilor Europeni, care se întruneşte de două ori pe an.



Și acum să vedem de ce, în viziunea noastră, este absolut necesară prezența PV în consiliile locale.


Cu certitudine sunteți nemulțumiți de prestația partidelor mari PSD, PNL, USR de pe parcursul anilor.
Prin opoziție față de acestea, dorim să avem o activitate a consiliului local productivă și eficientă bazată pe interacțiunea directă cu cetățenii, organizand întâlniri regulate cu aceștia. Fără să irosim multă energie în lupte politice, noi, echipa de consilierii ne vom folosi de ea, ducând la indeplinire dezideratele cetățenilor, cu răbdare și tact.


Echipa de consilieri locali este formată din tineri entuziaști care vor să schimbe modul de lucru din primarie și din consiliul local într-un mod de lucru eficient și bazat pe rezultate. Cetățenii vor fi direct implicați, consilierii având diverse proiecte de “zile deschise”.

Ne mândrim cu rezultatele obținute de colegii noștri europeni și suntem încrezători că le vom calca pe urme. Ne bazăm pe rețete testate de Verzii europeni.

De ce Verzii in Europa constituie a treia forță politică și tinde să devină o primă forță , în viitorul apropiat? La ultimile alegeri municipale din cel mai populat land al Germaniei, Renania de Nord-Westfalia, verzii germani BUNDNIS 90/DIE GRUNEN NRW au obținut un rezultat istoric, crescând cu 8.3 de puncte și obtinând 20% din voturi. Verzii au câștigat orașele Cologne, Aachen și Bonn. Au fost cea mai puternică forță politică între tinerii votanți.

Raspunsul este simplu: în Europa oamenii au inceput să se gândească la viitorul lor, la sanatatea lor, la mediul inconjurator afectat in fiecare zi, la pădurile, la râurile, lacurile, mările și oceanele care îi înconjoară, la vietățile care le populează. Toate acestea influențează modul de trai, sănătatea și confortul copiilor noștri și al nostru. De aceea, este nevoie de toate forțele ecologiste în instituții de stat sau neguvernamentale și în plan politic de VERZI pentru paza naturii, a mediului inconjurator , realizarea proiectelor prietenoase cu mediul înconjurător și dezvoltarea sustenabilă a comunității noastre.


Votați Partidul VERDE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș