19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

OPINIE: Eu cu cine votez? (IV)

Știri din Județ

Seria opiniilor se apropie de final. Exprim o părere pe baza informaţiilor ce le deţin despre candidaţii la alegerile locale din judeţul Sibiu.

Ocna Sibiului era litoralul Ardealului. Acum abia mai e un punct de interes judeţean. Primarul PSD s-a vopsit PNL pentru a mai prinde un mandat. Am scris despre contractele primăriei cu firme de buzunar pe bani grei, an de an, pentru lucrări de întreţinere. Lacurile de la Ocna Sibiului sunt un miracol. Dar este o vorbă: Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă. La Ocna ani la rând au băgat alţii în traista… lor.

În capitala Mărginimii, la Sălişte treaba este clară. Primarul Răcuciu vrea ad-vitam şi face totul pentru asta. Dacă oamenii din oraş şi satele aferente sunt profund marcaţi de realizările primarului, este alegerea lor. Mai jos, la Răşinari, Bucur Bogdan nu cred că are emoţii. Primarul care a făcut pentru Răşinari proiecte şi a adus bani, cât pentru nepoţii lor. Mai are de lucru la capitolul educaţia oamenilor cu spălatul lânii şi aruncatul deşeurilor.

La Orlat campania electorală e de … rahat. Ad literam. Mă gândesc să evit şi ca turist zona, nu de alta, dar nu am chef să mă trezesc cu maşina plină de refulările vreunui politician local.

Mai este comuna Poiana. Am scris de băieşii din Jina care au trecut şi în Poiana. Şi am recitit poveştile de acum 8 ani ale bătăilor de stradă din localitate cu bâtele. Apoi am aflat că actualul primar PNL este cameraman la nunţi, iar viceprimarul PSD se dă cu maşina fără actele în regulă. Acum nu se mai dă şi e abandonată, că am scris despre subiect. L-a chemat până şi pe fostul ministru Daia, da, acela cu oaia, să îl susţină pe viceprimarul PSD din Poiana. Că doar anul trecut, în mai, mânca aici grătar Dragnea cu PSDiştii din Sibiu şi Poiana. Da, Dragnea, puşcăriaşul.

Aşa că, eu, locuitor al Mărginimii Sibiului, cu cine votez?

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri