Mesajul de mulțumire al primarului Astrid Fodor, adresat tuturor sibienilor

După succesul înregistrat în urma voturilor de duminică, 27 septembrie 2020, primarul Astrid Cora Fodor a transmis sibienilor un mesaj de mulțumire:

“Aș dori să adresez primele mulțumiri sibienilor, care au înțeles că împreună avem cele mai bune șanse pentru a duce la bun sfârșit proiectele pe care le-am propus în această campanie precum și cele care deja sunt în curs de derulare. Va mulțumesc pentru sprijin și vă asigur că vom depune toate eforturile pentru a ne atinge ținta.

Publicitate

Apoi, aș vrea să mulțumesc echipei FDGR, care s-a mobilizat în jurul acestor proiecte și idei de dezvoltare, sunt convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară. Felicit ceilalți contracandidați, sunt idei bune în programele lor electorale și asigur toate forțele politice locale că suntem deschiși la orice colaborare ce pune Sibiul și sibienii pe primul loc.

Urmează patru ani dificili, criza economică ne dă târcoale, bugetul orașului va trebui administrat cu chibzuință, însă sunt convinsă că vom reuși împreună să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus și asumat”, – Astrid Fodor, Primarul Municipiului Sibiu.

Astrid Cora Fodor
Publicitate

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *