0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: Drumul de legătură dintre Tălmaciu și Tălmăcel, sub orice critică

Știri din Județ

Un cititor Sibiu Independent ne-a trimis pe adresa redacției o reclamație cu privire la starea janică a drumului de legătură între Tălmaciu și Tălmăcel.

Acesta este foarte revoltat de noroiul, dar și de gropile ce au rezultat din începerea lucrărilor la tronsonul suspendat al autostrăzii Sibiu – Boița Conform reclamației, zeci de șoferi și pietoni sunt nevoiți să traverseze acest drum plin de noroi, situația agravându-se odată cu începerea ploilor.

FB IMG
FB IMG
FB IMG

Pe drumul de legătură între localitățile Tălmaciu și Tălmăcel, pe unde urmează să treacă un tronson suspendat al viitoarei autostrăzi, suntem nevoiți să trecem cu mașinile, cu bicicletele sau pe jos printr-un noroi egal cu cel de pe șantier. Situația s-a agravat de când au început ploile. În perioada verii, secetă fiind, a fost un praf infernal putând fii vizibil pe frunzele arborilor și pe oricare construcție din zonă. 
Ca și cetățean al localității Tălmăcel pot spune că mă bucur nespus de mult pentru construcția tronsonului de autostradă dar nu sunt întocmai de acord cu felul în care se gestionează situațiile menționate mai sus – noroi, praf și drum afectat de utilajele grele (gropi, asfalt lăsat). 
Am înțeles că s-a ridicat această problemă în primăria Tălmaciu de către un consilier dar nu s-a ajuns la niciun consens.
Atașez 3 poze de azi, 30.09.2020. Imaginile reprezintă realitatea din teren, eu circulând zilnic pe acolo.
a semnalat un cititor Sibiu Independent pe adresa noastră de email.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș