spot_img
3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Două construcții modulare noi în cadrul Spitalului Județean Sibiu, destinate bolnavilor infectați cu Sars-Cov-2

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au fost finalizate, în proporție de 100%, două construcții modulare noi.

Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu beneficează de astăzi de doua construcții modulare noi. În primă fază acestea vor fi destinate bolnavilor infectați cu Sars-Cov-2 pentru a li se asigura asistența medicală de care au nevoie.
Lucrarea de realizare a celor două pavilioane modulare, amplasate în spatele Pavilionului Chirurgical, cu o suprafață de circa 750 de mp a fost finalizată. Cele două module au fost concepute pentru a completa secțiile chirurgicale pentru îngrijirea și tratamentul pacienților, insă vor funcționa în primă fază pentru pacienții COVID. Revenirea la funcționalitatea inițială se va realiza in funcție de evoluția pandemiei, a declarat Liliana Coldea, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Lucrarea constă în realizarea a două pavilioane modulare, amplasate în spatele Pavilionului Chirurgical, cu o suprafață de circa 750 de mp.

Proiectul “Amplasarea provizorie și reversibilă construcții modulare secții spital” – cel mai important obiectiv de investiții al SCJU Sibiu din anul curent, se ridică la valoarea totală de 6.056.100 lei. Fondurile au fost asigurate de către Consiliul Judetean Sibiu, care continuă investițiile pentru asigurarea celor mai bune condiții în cadrul celei mai mari unități sanitare din județ.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului