spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident la Mediaș între două microbuze cu călători și o mașină

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în această dimineață pe strada Gării din Municipiul Mediaș.

Două microbuze pline cu călători și un autorurism au intrat în coliziune, doi pasageri dintr-un microbuz fiind răniți și transportați la spital.

Ambele microbuze transportau câte 8 pasageri.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident.

Traficul este îngreunat.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Mediaș, str. Gării la un accident rutier produs între un autoturism și două microbuze transport persoane.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate (bărbați) dintre care două persoane au fost transportate la spital de către echipajul SAJ sosit în sprijin.
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat de aproximativ 23 de ani care a refuzat transportul la spital.”

SAJ Sibiu trimite de urgență în Mediaș pe strada Gării, un echipaj de tip B la un accident rutier între un autoturism și două microbuze (cu pasageri).
Din fericire doar trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale .
SAJ Sibiu a transportat la CPU Mediaș două victime ,bărbați de 45 respectiv 47 ani .Primul prezintă traumatism toracic anterior iar cel de-al doilea TCC acut închis.
Ambele victime sunt în stare stabilă. La intervenție participă și un echipaj ISU.” au declarat reprezentanții SAJ Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri