spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

O nouă structură modulară deschisă, destinată pacienților diagnosticați cu Sars-CoV2

Știri din Județ

Publicitate

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a deschis, în cursul zilei de sâmbătă 17 octombrie, după primirea avizului de la DSP Sibiu, una din structurile modulare destinată internării și tratării pacienților diagnosticați cu Sars-CoV2.

Structura deschisă este una modernă iar în cadrul ei se regăsesc cabinete pentru medici, asistente și registratură, sală de tratament și un total de 25 de paturi în 8 saloane (cinci saloane a patru paturi fiecare și 3 saloane totalizând 5 paturi). Toate saloanele sunt dotate cu grup sanitar propriu.

A fost un efort susținut al tuturor celor implicați, de la asistente la medici pentru ca această structură să fie deschisă, fiind asigurate materiale sanitare, echipamente medicale, materiale de curățenie, dezinfectanți și circuite medicale corespunzătoare.

Structura modulară deschisă face parte dintr-un obiectiv de investiții amplu, care a fost finalizat recent și care constă în două pavilioane modulare. Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 6 milioane de lei, fondurile asigurate de către Consiliul Judetean Sibiu.

Sursa foto&text: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda