spot_img
15.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

PNL a depus lista candidaturilor la alegerile parlamentare

Știri din Județ

Publicitate

Echipa PNL a depus astăzi 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral Județean Sibiu, listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

Viceprim-ministrul României Raluca Turcan a susținut o conferință de presă alături de Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, și candidații PNL Sibiu la alegerile parlamentare.

În cadrul conferinței de presă, viceprim-ministrul României Raluca Turcan a declarat că PNL are două preocupări principale în momentul de față: pe de o parte, dezvoltarea Sibiului printr-un parteneriat coerent cu administrația locală, iar pe de altă parte, menținerea încrederii pe care populația o are în Partidul Național Liberal.

Declarațiile doamnei vicepremier, Raluca Turcan:

IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA
IMG  WA

Am depus astazi la Biroul Electoral Judetean listele de candidaturi ale PNL Sibiu.
Numele tuturor colegilor mei prezenti pe aceste liste sunt expresia a doua dintre marile noastre preocupari.

-In primul rand, aceea de a participa la dezvoltarea Sibiului prin cel mai concret, corect si eficient parteneriat posibil cu administratia locala. Viitorii nostri parlamentari stiu ca proiectele asumate de judetul Sibiu, de presedinta Daniela Cimpean, sunt de un asemenea nivel incat parteneriatul cu autoritatile nationale este esential. Am demonstrat deja cum vedem noi aceasta colaborare- am facut-o in cazul noul Spital Judetean, al Centurii Sud, in cazul Centurii Medias. Pentru finalizarea tuturor acestora, dar si pentru sustinerea altor proiecte de anvergura este nevoie de un Guvern responsabil , iar pentru un Guvern responsabil este nevoie de o majoritate parlamentarea care sa-si inteleaga menirea.
Candidatii nostri vor fi aceia care vor asigura prin sustinere legislativa proiectele autoritatilor locale, proiectele Sibiului, si care vor asigura stabilitate unui Guvern al Romaniei care crede in dezvoltare locala reala.

-A doua mare preocupare a PNL Sibiu are legatura cu increderea pe care aceasta comunitate ne-a aratat-o la toate alegerile din ultimii ani. Raspunderea noastra este aceea de a mai nu permite niciunei forte politice derapajele care au scos Romania in strada in ultimii ani . O parte dintre colegii pe care-i vedeti langa mine au fost in prima linie a luptei impotriva ciopartirii legilor justitiei, in prima linie in lupta impotriva abuzurilor. Ceilalti colegi au fost in strada, alturi de sibieni si stiu ca ar face oricand acelasi lucru daca ar fi necesar.
Romania nu isi mai permite fenomene precum cele din mandatul parlamentar pe care tocmai il incheiem, iar romanii au ocazia ACUM sa-i trimita acasa pe toti cei care i-au facut de ras, pe toti cei care au slujit puscariasi sau interesele de grup in defavoarea intereselor oamenilor. Romanii au sansa de a-i trimite acasa pe toti cei care au dat drumul infractorilor pe strazi in incercarea de a-si salva proprii sefi sau colegi.
Trecerea timpului nu trebuie sa ne stearga din memorie nici manifestatiile din februarie 2017 si nici evenimentele din 10 august fiindca cei care le-au facut posibile candideaza din nou sau sunt reprezentati de altii ca ei, cu aceeasi gandire si cu aceleasi apucaturi!

Deputatii si senatorii PNL de Sibiu isi asuma reconstructia increderii oamenilor in Parlamentul tarii! Prin decizii asumate transparent, eficient, in folosul tarii si al comunitatilor locale.

Sibiul este cel mai bun partener al Presedintelui Klaus Iohannis si de aici, de la Sibiu, spunem tuturor ca 6 decembrie este sansa ca Romania sa aiba in continuare un Guvern in slujba intereselor nationale si nu in slujba unor partide. 6 decembrie este sansa ca santierele de autostrazi deblocate sa continue, ca economia sa functioneze, ca lupta impotriva pandemiei sa se poarte cu responsabilitate si sansa ca Justitia romana sa fie independenta” a transmis Raluca Turcan.

Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, afirmă că românii se află în fața unui moment important și în fața provocării de a alege între două căi: cea a dezvoltării și a prosperității, pe o parte, și cea a stagnării, pe de altă parte. „Trebuie să ne asigurăm că în Parlament vor fi aleși oameni care au aceleași gânduri cu ale românilor, oameni care știu ce au de făcut și care vor face legi pentru români, nu împotriva lor. Lista candidaților PNL Sibiu asigură acest lucru. Sunt oameni care au dovedit că merită și că pot, prin experiența profesională și prin simțul civic – o echipă care va reuși să facă din Parlamentul României un partener serios pentru Președinte, Guvern, autorități locale.” – Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Lista candidaților PNL Sibiu la alegerile parlamentare:

Camera Deputaților:

Raluca Turcan
Christine Thellmann
Constantin Șovăială
Răzvan Pop
Cornel Macarie
Otilia Man


Senat:

Nicolae Neagu
Vlad Vasiu
Marcela Răulea

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…