17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Localitățile Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu ar putea intra în CARANTINĂ

Știri din Județ

Știrea momentului în județul Sibiu este propunere DSP SIBIU de a instaura carantina în localitățile Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu.

Informațiile au fost transmise în cadrul unei videoconferințe organizate de Consiliul Județean Sibiu.

În cazul în care propunerea se va aproba, sibienii vor avea parte de o serie de măsuri suplimentare menite să diminueze numărul de infectării cu coronavirus.

Astfel, circulația în afara localității de domiciliu ar putea fi restricționată, cu unele excepții iar circulatia pe timp de zi ar putea fi de asemenea interzisă în alt scop decât cel profesional, urgență medicală sau pentru procurarea de alimente.

Direcția de Sănătate Publică a transmis Institutului Național de Sănătate Publică spre avizare propuneri de carantină și o serie de măsuri suplimentare pentru Municipiul Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu.

În cursul zilei de vineri, 13 noiembrie a.c. va avea loc o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu în cadrul căreia se va analiza situația epidemiologică și conform art. 12 din Legea 136/2020 se va lua hotărârea de carantină zonală în baza propunerilor Direcției de Sănătate Publică Sibiu, avizate de Institutul Național de Sănătate Publică. Toate aceste se vor face în prezența comandatului acțiunii, domnul secretar de stat Raed Arafat.” transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii județului Sibiu

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Cum cind este o SITUATIE DE URGENTA Administratia Judetului Sibiu se intalneste sa discute din 2 in 2 zile ? De oamenii care mor in aceste 2 zile cine se face vinovat ? Masurile INERFICIENTE luate de Prefect au dus la o incidenta de peste 7 % la 1000 de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri