Școlarii din Zlagna au nevoie de hăinuțe pentru iarnă. Dăruiește și tu o faptă bună!

Perioada sărbătorilor de iarnă a fost întotdeauna un prilej de fericire, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Asociația Job în Sibiu invită comunitatea sibiană să ia parte la un mod real de a aduce zâmbete pe fețele, dar mai ales în inimile copilașilor din satul Zlagna, comuna Bârghiș, județul Sibiu.

Publicitate

Asociația Job în Sibiu lansează pentru al 4 – lea an consecutiv proiectul caritabil “Cutia cu cadouri” pentru școlarii din Zlagna, comuna Bârghiș, județul Sibiu.

Publicitate

“Cutia cu cadouri” este un proiect de suflet destinat școlarilor din satul Zlagna. Sunt 19 copilași care nu simt bucuria sărbătorilor așa cum o simțim majoritatea dintre noi. Ei nu primesc nimic în dar și nici nu beneficiază de o masă bogată de Crăciun.â

Publicitate

Dăruiește și tu o faptă bună!

Ne propunem să completăm un cadou pentru cei 19 copilași, cu următoarele lucruri: ghetuțe de iarnă, o geacă de iarnă, căciulă, mănuși, ciorapi, dulciuri. Toate noi, așa cum am dărui copiilor noștri.

Tu poți contribui cu o donație în contul Asociației, urmând ca noi să cumpărăm lucrurile menționate mai sus.

Necesarul pentru fiecare copil este de aproximativ. 250 de lei, dar donează orice sumă poți. Dorim să mergem la Zlagna cu cadourile pentru toți școlarii.

Donațiile se pot face în acest cont:

ASOCIAȚIA JOB ÎN SIBIU

RO70BACX0000001410022000

UNICREDIT SIBIU

DETALII: Donație Cutia cu cadouri Zlagna

O altă variantă pe care o propunem este să pregătești personal cadoul și să îl aduci la Avantaj Optic Place  – strada Oituz Nr. 34 A (vis-a-vis de Liceul Economic). Programul este de luni pană vineri între 9:30 și 15:00.

Pentru detalii luați legătura cu noi (mesaj pe Facebook sau WhatsApp) la următoarele numere de telefon:

Bianca Staicu – 0758 723052

Adina Anghel – 0771 368402

Marius Ciucă –  0769 909646

Donațiile se primesc până în data de 14 Decembrie 2020. 

Sponsorizările din partea companiilor sunt binevenite de asemenea.

Împreună putem aduce un zâmbet pe chipul inocent al copiilor din Zlagna!

Împreună putem fi schimbarea pe care vrem să o vedem în jurul nostru!

Vă suntem recunoscători!

_________

Asociația Job în Sibiu și-a început activitatea în iulie 2015 și are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități legate de cariera tinerilor, absolvenților, persoanelor defavorizate și a tuturor grupurilor sociale. Aceasta e implicată pe piața muncii din Sibiu prin consiliere oferită candidaților care își caută un loc de muncă sau doresc o schimbare, a celor mai puțin favorizați (din diverse motive) și asistarea companiilor în găsirea candidaților potriviți. De asemenea face parteneriate cu universități și companii pentru programe de practică, seminarii non formale.

O alta direcție a organizației este sprijinirea educației din mediul rural. Ajută cu resurse (ateliere, excursii, rechizite, tablete, loc de joacă) elevii școlii din Zlagna.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *