spot_img
15.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Copiii primarului din Gura Rîului au ajuns directori

Știri din Județ

Publicitate

Ce mândrie mai mare poate fi pentru un tată, când ambii săi feciori ajung directori la instituţii de stat. Primarul din Gura Rîului, Gheorghe Călin este un astfel de tată. De câteva zile este fericit pentru că ambii săi băieţi au primit slujbe de director la stat. Fiul său mai mare, Gheorghe Călin (George) este directorul la Apele Române Sibiu. El a luat locul mai experimentatului Mircea Sandu Bîrs, inginer cu state vechi. Cel de-al doilea fiu, mezinul Ioan Călin (Ioni) a ajuns director de producţie la Drumuri şi Poduri SA Sibiu, firma Consiliului Judeţean Sibiu.

George Călin, noul director al Apelor Române Sibiu a terminat Managementul Turismului la Facultatea de Ştiinţe Economice Sibiu. Este co-proprietar la o cafenea din Aeroportul Internaţional Sibiu.

Ioan Călin (Ioni) a terminat în anul 2015 Facultatea de Inginerie şi este acum director de producţie la Drumuri şi Poduri Sibiu, alături de nou numitul director general, Emilia Răcuciu, soţia primarului oraşului Sălişte.

Călin Ioan, noul directorul de producţie al Drumuri şi Poduri SA Sibiu
Călin George, noul director al Apelor Române Sibiu

Sursa foto: Facebook

Publicitate

8 COMENTARII

  1. Motivația numirii unui Manager absolvent de Facultate de turism la Apele Române, ar putea fi viziunea Guvernului Orban de transformare în obiective de turism a barajelor păzite ca obiective strategice?
    La Mureș avem un Manager specialist în aparate de cafea iar la Sibiu un Manager specialist în cafenele.
    Desigur pt o cafea bună este nevoie de apă bună,
    dar parcă nu toate Apele Române.

  2. Ideea este la final ca daca ar invata si ar fi capabili sa gestioneze asa o functie nu ar fi chiar atit de rau..
    Si apoi nu ar fii nici primii nici ultimii…si poate chiar o sa ajunga la acest nivel..nu ii cunosc dar stiu ca tatal lor primarul din Gura Răului a facut multe pt sat si lumea l a reales …si poate are sa ii invete cite ceva din functia ,,de condus,,…pt ca in rest studiile care le au facut nu se potrivesc cu specilizarile firmelor..
    Pe zi ce trece ma gindesc ca de fapt nu ma mai atrage nimic sa ma reintorc in Rom .dupa 20 de ani..ca imi lasa un gust amar tot ce intimpla

    • Sunteți sigura doamna ca a făcut? Da a făcut afaceri cu fii lui, cu apa canalizare și drumuri… Hai sa sustinem baronii locali, scuze aaa producători locali,când te gândești ca nu contează partidul, ci conducătorul, gândirea romanului, nu se va schimba niciodată jocul doar jucătorul

  3. Penibil ce se intampla… Copii lu’ tata au primit posturi de director, neavand nici un fel de pregatire sau experienta in domeniile respective..
    Pentru ce sa fie mandru ‘sobolanul’ acesta de primar?! Ca isi baga fortat plozii in conducerea unor institutii de stat?! Nu e primul si nici ultimul care face asta. Insa vreau sa stiu si eu de ce sunt ‘baietii lu’ tata’ mai potriviti ca cei care au muncit cu adevarat pentru aceste posturi?
    Ia sa vedem si noi ce probe au dat acestia, poate intradevar avem de a face cu niste genii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

LOAMNEȘ: Investiții masive în școli

Rășinariul are capelă mortuară la standarde