16.2 C
Sibiu
miercuri, 17 aprilie, 2024

A.F.C.Hermannstadt vs C.F.R.Cluj – duel cu campioana României

Știri din Județ

XVIII-a a Ligii I, A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu împotriva celor de la C.F.R. Cluj-Napoca, echipa campioană en-titre, care a reușit un parcurs remarcabil și în Europa League. Oaspeții vin după o victorie în deplasare contra celor de la Sepsi Sf.Gheorghe, 0-1, în timp ce FCH a reușit să obțină un punct la Călărași cu Academica Clinceni în etapa precedentă. C.F.R.Cluj ocupă locul 2 în clasament, cu 37 puncte după 17 meciuri disputate. De cealaltă parte, FCH este pe locul 13, cu 16 puncte.

Pentru această confruntare, Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt nu se va putea baza pe fundașul Adrian Scarlatache, accidentat.





,,Ne așteaptă un joc greu. Întâlnim campioana României – CFR Cluj. Este o echipă puternică, solidă pe toate compartimentele, cu jucători experimentați pe plan intern și internațional. Faptul că jucăm acasă nu este neapărat un avantaj pentru noi, fiindcă jucăm la Mediaș, fără suporteri. Mi-aș fi dorit să avem suporterii de partea noastră, dar sper să ne adaptăm condițiilor de joc. Venim acum după un rezultat pozitiv cu Academica Clinceni. Ne dorim foarte mult să repetăm jocul bun din partida anterioară și vrem să câștigăm următorul meci cu CFR Cluj. Avem nevoie de puncte. Vrem să ieșim cât mai rapid din situația grea în care ne aflăm în clasament și să reușim să bucurăm suporterii din Sibiu. Am găsit un grup foarte bun la FCH, cu jucători de calitate. Îmi doresc concurență pe posturi, iar asta înseamnă că va trebui să mai aducem jucători. Vom încerca să mai aducem fotbaliști, fiindcă vom juca din 3 în 3 zile și vor apărea suspendări, accidentări și vrem să avem concurență pe posturi. Mai trebuie adus un fundaș central, să avem 4 fundași centrali. Ne mai trebuie un fundaș stânga, iar în linia de mijloc mai avem nevoie de un mijlocaș inter, dar și un mijlocaș lateral. Va trebui completat lotul.”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.





Meciul de luni seara va fi unul rar în fotbalul românesc și nu numai, fiindcă fiul antrenorului principal al FCH face parte din lotul echipei oaspete (*Denis Ciobotariu).



,,Este o raritate ca în fotbal ca tatăl să fie antrenor și fiul să fie adversar ca jucător, dar viața personală merge înainte, la fel ca și cea profesională. Trebuie să ne facem datoria!”



În meciul tur, C.F.R.Cluj s-a impus la limită, 1-0, printr-un gol marcat de Vinicius. A.F.C.Hermannstadt vs C.F.R.Cluj-Napoca va avea loc luni, 25 ianuarie, ora 20:30, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. Partida se va desfășura fără specatori, în conformitate cu normele impuse de autorități pentru combaterea răspândirii viruslui SARS – Cov-2. A.F.C.Hermannstadt a scos spre vânzare 3000 de bilete virtuale pentru acest meci, iar suporterii interesați să le achiziționeze o pot face de pe platforma bilete.ro



https://www.bilete.ro/afc-hermannstadt-vs-cfr-cluj/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri