spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un medieșean a intrat cu mașina într-o casă și a avariat o mașină parcată

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs în această seară în localitatea Dârlos. Din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 22 de ani din Mediaș ar fi pierdut controlul asupra mașinii, ar fi derapat și ieșit în afara părții carosabile lovind colțul unui imobil și o mașină staționată.

În urma impactului, șoferul și un pasager din autoturism au fost răniți și transportați la spital. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari și un echipaj SMURD din cadrul Secției Mediaș în localitatea Dârlos unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă și a lovit un alt autoturism parcat.
În urma accidentului s-au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane implicate care au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente cu dureri lombare și diverse traumatisme.
Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la locul intervenției din cauza unor scurgeri de combustibil pe carosabil ca urmare a impactului.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri