spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Impact frontal între două mașini în zona localităţii Laslea

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat în coliziune frontală pe DN 14, în zona localității Laslea.

Din primele informații se pare că un medieșean în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sighișoara, s-a angajat în efectuarea unei depășiri fără să se asigure și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Dumbrăveni.
În urma impactului, cei doi șoferi au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital, fiind conștienți.

Polițiștii medieșeni întocmesc actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele exacte ale producerii acestui accident.

În zonă se circulă îngreunat.

„SAJ Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B pe DN 14 in zona localității Laslea la un accident rutier produs intre doau autoturisme.
Doi barbati ,in varsta de 41 si 49 ani au fost asistați medical de un echipaj ISU care trecea prin zonă la alta intervenție medicală.Echipajul ISU a cerut sprijin de la Mediaș.
Bărbații au suferit traumatisme craniene inchise.
Unul dintre ei a suferit si un traumatism toracic.
Victimele au fost transportate la CPU Medias in stare stabila. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului