spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Mircea Crețu, favorit să rămână prefect al Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Aseară târziu coaliția de guvernare a tras la sorți repartizarea funcțiilor de Prefect și subprefect din țară între partidele PNL, USR și UDMR. Județul Sibiu a fost ales primul de către PNL pentru funcția de prefect. Liderul USR, Dan Barna a declarat luni dimineața că dacă PNL nu își exprimă prima opțiune pentru funcția de Prefect în județul Sibiu cu siguranță USR va alege acest județ.

Procedura agreată pentru desemnarea prefecților și subprefecților din țară a fost aceea a tragerii la sorți în ordinea partidelor care au obținut cele mai multe voturi după un algoritm. Astfel Sibiul va avea un Prefect PNL și doi subprefecți unul din partea PNL și unul din partea USR.

Conform surselor Sibiu Independent actualul Prefect Mircea Crețu este favorit pentru a rămâne în această funcție din partea PNL alături de actualul subprefect, tot PNL, Muntean Sanda Ligia.

Decizia finală privind nominalizații PNL pe aceste funcții se va face în Biroul politic județean al partidului. La fel decizia privind subprefectul USR se va lua în aceste zile în cadrul filialei județene. Favoritul USR pentru funcția de subprefect este Marius Vulcan, avocat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?