4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Agârbiciu: Grădiniţă închisă, nu din cauza pandemiei, ci din pricina lucrărilor nefinalizate

Știri din Județ

Grădiniţa din satul Agârbiciu, comuna Axente Sever, din judeţul Sibiu, este singura unitate de învăţământ din judeţ care nu şi-a redeschis, luni, porţile pentru cei 34 de copii, nu din cauza pandemiei de COVID-19, ci din pricina lucrărilor neterminate, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Constantin Dincă.

La Axente Sever, la grădiniţa din Agârbiciu, din cauză că lucrările începute de primărie pentru reabilitarea clădirii nu sunt finalizate, copiii nu au spaţiu fizic unde să meargă. Este vorba de 34 de copii„, a explicat Dincă.

Primăria comunei Axente Sever a asigurat IŞJ Sibiu că reabilitarea grădiniţei din satul Agârbiciu va fi gata până la finalul lunii februarie, în aşa fel încât copiii să revină în clădire.

În judeţul Sibiu, doar trei unităţi de învăţământ au început, luni, orele în scenariu roşu: şcoala şi grădiniţa din comuna Alma şi grădiniţa din satul Agârbiciu, comuna Axente Sever. La Alma, cei 69 de preşcolari şi elevi învaţă încă de acasă din cauza ratei infectării cu noul coronavirus.

Cele mai multe unităţi din judeţul Sibiu au început, luni, cursurile în sistem mixt, potrivit datelor IŞJ.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș