19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Soluții pentru protecția preșcolarilor și elevilor din Cisnădie

Știri din Județ

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie a avut astăzi o întâlnire de lucru cu directorii școlilor și grădinițelor de pe raza orașului Cisnădie, în contextul redeschiderii școlilor.

Aceștia au găsit soluții pentru repartizarea elevilor pe clase, astfel încât să fie respectată distanțarea socială și să nu fie afectate cursurile, ținând cont de recomandările Ministerului Educației. „În continuare vom lua toate măsurile necesare de protecție pentru ca elevii care frecventează școlile din orașul Cisnădie să poată continua studiile într-un mediu plăcut și sigur.” – a menționat Gheorghe Huja

Totodată, primarul Gheorghe Huja a decis ca Primăria orașului Cisnădie să achiziționeze toate materialele sanitare necesare pentru protejarea sănătății preșcolarilor și elevilor din oraș.


De asemenea, a hotărât să prelungească contractul cu firma care asigură transportul copiilor din Seviș la unitățile de învățământ din localitate.


Mulțumesc directorilor școlilor și dascălilor pentru implicare și pentru felul în care au înțeles că poartă pe umeri o mare răspundere. Împreună, respectând regulile de igienă și distanțare fizică vom depăși acest episod delicat, care sunt convins că ne va întări și ne va ajuta să ne alegem corect prioritățile.”a declarat Gheorghe Huja, Primarul orașului Cisnădie

Sursa: Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri