12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Cinci șoferi sibieni au dosare penale, după ce au condus băuți sau fără permis de conducere

Știri din Județ

Tot mai mulți șoferi din județul Sibiu se urcă la volan după ce au consumat alcool, droguri sau nu dețin permise de conducere. Zilnic, polițiștii rutieri suspendă zeci de permise de conducere și întocmesc zeci de dosare penale.

La data de 18 februarie, în jurul orei 16:00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un sibian în vârstă de 42 de ani.
Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 18 februarie, în jurul orei 20:00, pe raza comunei Iacobeni, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La aceeași dată, în jurul orei 20:30, pe raza comunei Marpod, polițiștii Postului de Poliție Marpod au depistat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Agnita, care a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 19 februarie, în jurul orei 00:30, în Ocna Sibiului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Rusciori.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals.

La data de 19 februarie, în jurul orei 03:00, pe raza localității Alțâna, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.
Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 34 de ani, din Brădeni, a rezultat într-o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri