10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Șoferi inconștienți! Consumă alcool iar apoi conduc cu viteză

Știri din Județ

La data de 19 februarie, în jurul orei 20:30, pe DJ 106D, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat un localnic în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism și având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 08:00, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Andrei Șaguna de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în județul Giurgiu.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe numele său fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 20 februarie, în jurul orei 11:00, pe strada Avram Iancu din orașul Agnita, polițiștii au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 47 de ani.
Întrucât rezultatul testării a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.
În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 19:30, pe raza localității Jina, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 februarie, în jurul orei 02:30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Brădeni de către un localnic în vârstă de 20 de ani.
Din verificările efectuate a rezultat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 februarie, în jurul orei 10:00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat un conducător auto care circula pe strada Moșnei cu o viteză de 104 km/h, în zonă cu limita de viteză maxim admisă de 50 km/h.
Polițiștii au oprit autoturismul în cauză constatând că la volan se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Moșna, care emana un miros puternic de alcool. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.
În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 21 februarie, în jurul orei 23:30, pe strada Cloșca din orașul Avrig, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Porumbacu de Jos, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri