TĂLMACIU: Preţul apei a crescut cu 22%

Consilierii locali din Tălmaciu au votat joia trecută mărirea preţului apei potabile în oraş cu 22% la 2,80 lei mc. Cererea de mărire a venit la Primărie din partea firmei ACSTAL SA, firmă privată, furnizor al apei potabile în localitate. Ioan Oancea, primarul Tălmaciului a justificat mărirea propusă şi aprobată pe baza memoriului primit de la ACSTAL SA care au invocat creşterea salariului minim pe economie şi a preţului energiei electrice. “La propunerea unui consilier local în şedinţă, s-a aprobat ca diferenţa de bani în plus să fie folosită doar pentru investiţii” a precizat primarul pentru SIBIU INDEPENDENT.

Proiectul a fost votat de consilieri fără a fi supus în discuţie publică de primărie, în prealabil.

ACSTAL a rezultat în urma privatizării, în anul 2000, a Societăţii de gospodărie comunală a oraşului, când primar era actualul prefect Mircea Creţu. Fosta societate a Consiliului Local a fost cumpărată la vremea respectivă de şase consilieri locali la vremea respectivă din PNL şi PNŢCD. În timp acţioniulie societăţii au fost trecute pe alte persoane.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *