10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Trafic blocat între Sibiu și Șura Mare din cauza unui accident rutier

Știri din Județ

Traficul rutier este blocat total pe DN14-km 4+900, între Sibiu și Șura Mare din cauza unui accident rutier.

Din primele informații, în evenimentul rutier sunt implicate două mașini și o autoplatformă, la fața locului fiind prezente mai multe echipaje de poliție și ambulanță.

Conform datelor oficiale, în urma impactului, două femei au fost rănite. Acestea au primit îngriji medicale iar una dintre femei a fost transportată la spital.

img
img
img

Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiștii rutieri s-a stabilit că șoferul unui autoturism, o femeie în vârstă de 31 de ani, domiciliată în Șura Mare și care rula pe direcția Șura Mare – Sibiu ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un sibian în vârstă de 36 de ani.

În urma coliziunii, autoutilitara pătrunde pe sensul opus de mers unde este lovită de un autoturism condus spre municipiul Sibiu de o sibiancă în vârstă de 27 de ani.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14, iesirea din municipiul Sibiu spre localitatea Șura Mare la un accident rutier produs între trei autoturisme în care au fost implicate 2 persoane ( una încarcerată).
S-a intervenit prompt cu un echipaj de descarcerare, unul de pompieri militari și un echipaj SMURD cu medic.
S-a descarcerat o femeie, conștientă. Ambele persoane
( femei) au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor SMURD și SAJ iar una dintre persoane ( cea descarcerată) a fost transportată la UPU Sibiu, conștientă, cu diverse traumatisme.”

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la un accident rutier produs la ieșire din Sibiu spre Mediaș în apropiere de Viile Sibiului.
Se deplasează și forte ISU.
Două victime, femei, primesc îngrijiri medicale la fața locului.
Una, este transportată de către echipajul Smurd la UPU cu traumatism de torace,facial,și bazin. Cealaltă cu traumatism de membru superior refuză transportul la spital. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri