FOTO: Șofer rănit într-un accident produs între Porumbacu de Jos și Scoreiu

Un autocamion și o mașină au intrat în coliziune în această dimineață pe DN 1, între Porumbacu de Jos și Scoreiu.

Publicitate

În urma impactului, șoferul autoturismului în vârsta de 35 de ani a fost rănit și transportat la spital. Șoferului autocamionului are 44 de ani și este din județul Alba.

Cel mai probabil, accidentului a fost cauzat de o depășire neregulamentară. La această oră se lucrează la repunerea autocamionului pe partea carosabilă, dar și la curățarea drumului, fiind raportate scurgeri de combustibil.

Politiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor producerii accidentului.

Traficul se desfășoară alternativ, fiind dirijat de către politiștii rutieri.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari cu autospeciala de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe DN 1, localitatea Porumbacu de Jos la un accident rutier produs între un autocamion (cap tractor și semiremorca) fără încărcătură.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale șoferului autoturismului, un bărbat de aproximativ 35 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu dureri în piept.
De asemenea echipajele de pompieri asigură măsurile de prevenire ca urmare a scurgerilor de combustibil din autocamion.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *