spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

AGNITA: Investiție de peste 2,5 milioane de euro pentru modernizarea Stației de transfer și a Centrului de Aport Voluntar

Știri din Județ

Publicitate

Peste 2,5 milioane euro – investiție a Consiliului Județean Sibiu în modernizarea Stației de transfer și a Centrului de Aport Voluntar din Agnita, în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor din județul Sibiu.



Aflat la primul mandat, primarul Alin Schiau a pornit imediat mecanismele necesare susținerii acestei investiții ce reprezintă o prioritate pentru un oraș cu pretenții de oraș european.



Centrul de Aport Voluntar, unde locuitorii vor putea depune deșeurile din construcții și demolări, deșeuri voluminoase precum obiectele vechi de mobilier, deșeuri periculoase precum vopsele sau medicamente, deșeuri electrice și electronice, deșeuri textile, dar și modernizarea Stației de transfer a deșeurilor presupun, pe lângă lucrări specifice, și lucrări în infrastructura rutieră.

Am discutat la fața locului cu primarul și viceprimarul orașului Agnita și colegii mei din Consiliul Județean Sibiu despre etapele imediat următoare. Orașul Agnita are acum un nou operator de servicii de salubritate, fiind pregătit să devină un actor important în implementarea proiectului de Management al Sistemului Integrat al Deșeurilor în întreaga zonă a Văii Hârtibaciului”. – Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…