Sibian reținut după ce a furat dintr-o mașină descuiată. Prejudiciu de peste 17.000 de lei

La data de 3 martie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 38 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Publicitate

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 24 noiembrie 2020, între orele 11:30 – 12:00, ar fi sustras trei colete și un plic dintr-un autoturism parcat în Piața Unirii din municipiul Sibiu, portierele autoturismului fiind descuiate.

Sibianul este domiciliat în localitatea Bungard.

Prejudiciul creat se ridică la suma de 17.500 de lei.

Sibianul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *