Un sibian a fost reținut după ce a condus deși avea permisul suspendat și consumase alcool

Știri din Județ

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au reținut la data de 8 martie, un sibian în vârstă de 33 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 6 martie, în jurul orei 01:00, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu, având o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că dreptul sibianului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este anulat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, la data de 8 martie, fiind aplicată de către polițiști măsura de reținere 24 de ore pe bază de ordonanță.

Sibianul urmează a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri