Șelimbărul a rezolvat problema canalizării

După ce în decembrie 2019 mulți locuitori ai comunei Șelimbăr se plângeau de mirosurile neplăcute din localitate cauzate de sistemul de canalizare, primăria a investit în mai multe pompe speciale. De curând s-a realizat întreaga racordare a rețelei de canalizare la stația de epurare pentru satele Veștem, Mohu și Bungard.

Ultima pompă care mai trebuie montată este în zona străzii Traian “podul de fier”. Aici montarea a fost blocată o lungă perioadă de timp de CFR care deținea terenul adiacent căii ferate. “M-am dus personal la București pentru a rezolva această problemă. Și am reușit, astfel încât pompa să fie montată în cel mai scurt timp”, a declarat pentru Sibiu Independent primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.


Tot sistemul de canalizare cu pompele special amplasate va fi predat operatorului Apă Canal Sibiu SA. ” Șelimbărul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 20 de ani și era necesară această investiție majoră în sistemul de canalizare. Nu mai avem de vărsări ala gurilor de canal în râuri și scutim astfel amenzile care se aplicau periodic de către Apele Române.

Șelimbărul devine o comună prietenoasă cu mediul din acest punct de vedere”, a explicat Marius Grecu.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *