spot_img
10.2 C
Sibiu
luni, 22 aprilie, 2024
spot_img

Șelimbărul a rezolvat problema canalizării

Știri din Județ

După ce în decembrie 2019 mulți locuitori ai comunei Șelimbăr se plângeau de mirosurile neplăcute din localitate cauzate de sistemul de canalizare, primăria a investit în mai multe pompe speciale. De curând s-a realizat întreaga racordare a rețelei de canalizare la stația de epurare pentru satele Veștem, Mohu și Bungard.

Ultima pompă care mai trebuie montată este în zona străzii Traian „podul de fier”. Aici montarea a fost blocată o lungă perioadă de timp de CFR care deținea terenul adiacent căii ferate. „M-am dus personal la București pentru a rezolva această problemă. Și am reușit, astfel încât pompa să fie montată în cel mai scurt timp”, a declarat pentru Sibiu Independent primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.


Tot sistemul de canalizare cu pompele special amplasate va fi predat operatorului Apă Canal Sibiu SA. ” Șelimbărul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii 20 de ani și era necesară această investiție majoră în sistemul de canalizare. Nu mai avem de vărsări ala gurilor de canal în râuri și scutim astfel amenzile care se aplicau periodic de către Apele Române.

Șelimbărul devine o comună prietenoasă cu mediul din acest punct de vedere”, a explicat Marius Grecu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Poliția Locală Sibiu, locul 1 pe țară! La fotbal

Ionuț Popa este campion mondial la kickbox

S-a stabilit ora meciului decisiv cu CSO Voluntari

A fost inaugurată noua sală de sport din Tălmaciu

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș