Un nou centru de vaccinare deschis în parcarea fabricii Continental

Un nou centru de vaccinare este deschis, începând de luni, în parcarea uneia dintre cele mai mari fabrici din Zona Industrială Vest din municipiul Sibiu, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

Continental Sibiu, DSP, Primăria Municipiului Sibiu, autorităţile locale, cu sprijinul medical al Reţelei de sănătate Regina Maria, au înfiinţat un nou Centru Public de Vaccinare anti-COVID-19. Centrul medical se află în parcarea companiei Continental Sibiu din strada Salzburg nr. 8 (drumul spre Ocna Sibiului) şi este disponibil tuturor cetăţenilor, angajaţilor Continental şi familiilor acestora prin programare pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare, pe lista de aşteptare“, se arată în comunicat.

Costurile pentru infrastructura noului centru public de vaccinare au fost suportate de compania din Sibiu.

Centrul este amplasat la intrarea în companie, în parcarea A1 şi dispune de locuri de parcare pentru toţi cei care vin la vaccinare cu maşina personală. Persoanele programate pentru vaccinare pot folosi şi mijloacele de transport în comun – liniile de autobuz 11, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, care ajung la staţia SC Continental. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul 8,00 – 20,00.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *