4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu pregătește un weekend-maraton cu spectacole în avanpremieră și premieră, transmise ÎN DIRECT pe Scena Digitală

Știri din Județ


Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu pregătește un weekend-maraton cu spectacole în avanpremieră și premieră, transmise ÎN DIRECT pe Scena Digitală! Producțiile „Mici crime conjugale” și „O zi de vară” sunt programate pentru 19, 20 și respectiv 21 martie.
Anunț special: Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc în acest an între 20 – 29 august



Mici crime conjugale”, un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu, este prezentat în avanpremieră de către TNRS, pe 19 martie, reprezentația fiind urmată de premiera din 20 martie. Pe 21 martie, spectacolul „O zi de vară”, regizat de Ofelia Popii, se alătură, completând experiența acestui weekend special.



Mici crime conjugale” – o poveste despre iluzii și deziluzii
Ce mai înseamnă realitatea după pierderea memoriei? Mai ales, ce înseamnă realitatea celuilalt? Spectacolul semnat de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu este o explorare sinceră a sentimentelor și a ideii de cuplu, privit ca un pact între doi asasini. Personajele interpretate de Diana Fufezan și Adrian Matioc explorează granița fragilă dintre iubire și memorie, demonstrând că până și cele mai nevinovate minciuni ascund adevăruri. Spectacolul are la bază textul lui Eric-Emmanuel Schmitt, unul dintre cei mai apreciați scriitori ai momentului, cu 20 de premii și distincții literare primite până în prezent. Avanpremiera spectacolului poate fi vizionată pe 19 martie, iar premiera în 20 martie, începând cu ora 19:00.



O zi de vară” – un alt fel de „a fi sau a nu fi”, în regia Ofeliei Popii
Duminică, 21 martie, ora 19:00, actorii Adrian Matioc și Ciprian Scurtea invită la descoperirea unei prietenii providențiale dintre două personaje care se confruntă cu o singură mare dilemă: merită să trăiești sau nu? După premiera filmului „Cea mai frumoasă zi”, explorarea textului de Sławomir Mrożek de către Ofelia Popii poate fi vizionată ÎN DIRECT și în premieră pe Scena Digitală. „O zi de vară” este o tragicomedie despre micile miracole ale vieții care pot schimba decisiv destinul unui om.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va avea loc între 20 – 29 august
În cadrul conferinței de presă TNRS de joi, 18 martie, a fost anunțată noua perioadă de desfășurare a festivalului, respectiv 20 – 29 august 2021. FITS va avea un program hibrid, întreaga ediție fiind planificată în jurul temei „Construim speranța împreună”. De asemenea, astăzi, 18 martie, a fost lansat noul website sibfest.ro.


Biletele pentru reprezentațiile ÎN DIRECT pot fi achiziționate cu același preț ca pentru un loc în sală, respectiv 30 de lei, iar intervalul orar disponibil pentru vizionare este conform duratei desfășurării spectacolului. Biletele pot fi achiziționate de pe site-urile Entertix, mySTAGE, iaBilet și Eventbook. Spectacolele difuzate ÎN DIRECT pe Scena Digitală nu sunt disponibile pe bază de abonament.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:
Roxana Marin
+40 745 020 957 / roxana.marin@sibfest.ro
Alexandra Vîstraș
+40 755 678 305 / alexandra.vistras@sibfest.ro

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș