12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Filarmonica de Stat Sibiu trece mai departe in cursa pentru Timbrul Monumentelor Istorice

Știri din Județ



Filarmonica de Stat Sibiu este cu un pas mai aproape de a obține această importantă finanțare pentru prima dată in istoria de peste 70 de ani ai instituției de cultură.


Timbrul Monumentelor Istorice a fost instituit în scopul de a sprijini activităţile de protejare, restaurare şi punere în valoare a monumentelor istorice, prin finanţarea de lucrări de amenajări în vederea pregătirii monumentelor istorice pentru vizitare si proiecte culturale privind monumentele istorice. Gestionarea programului de finanțare se află în atribuția Ministerul Culturii, prin Institutul Naţional al Patrimoniului.


„Atragerea de fonduri culturale si de dezvoltare este o prioritate a programului meu de management câștigător în competiția din 2019. Chiar dacă pandemia ne-a surprins, continuăm să ne facem planuri de viitor, iar activitatea Filarmonicii Sibiu are nevoie de un context topografic versatil, care să îmbrace cât mai consistent organul vital a instituției – Orchestra Simfonică. Mă bucur si mulțumesc pentru susținerea constantă si încurajarea sinceră a Consiliului Județean Sibiu în demersul de atragere de fonduri.” a declarat dirijorul Cristian Lupeș, Managerul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Detalii aici:
https://patrimoniu.ro/images/timbru/2021/Rapot-dosare-publicate-site-19-03-2021.pdf


Sprijiniți muzica Filarmonicii Sibiu! Deveniți mecena prin donații onorifice în contul:
RO 86 TREZ 57621 G 370100XXXX (CUI/CF Filarmonica de Stat Sibiu: 4556263)

Urmăriți-ne pe:
www.facebook.com/FilarmonicaSibiu
www.youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu
www.instagram.com/filarmonicasibiu
https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa
www.tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri