Două sibience au fost reținute după ce au furat dintr-un magazin. Alt bărbat a prădat o mașină

La data de 12 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut trei persoane, cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

În cadrul aceluiași dosar penal, două sibience, în vârstă de 23, respectiv 26 de ani, sunt bănuite că, în cursul lunii martie, ar fi sustras în repetate rânduri bunuri din incinta unei societăți comerciale.

În prezent, persoanele în cauză sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat, față de acestea fiind aplicată măsura reținerii 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Un sibian în vârstă de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Bărbatul este bănuit că, la data de 10 martie, ar fi spart geamul portierei unui autoturism parcat pe strada Câmpului, în municipiul Sibiu, și ar fi sustras o tabletă, un portofel și suma de 48 de lei.

Cele trei persoane urmează a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *